Mijn werkwijze

Step 1

Let's Chat

Je kunt contact opnemen met Jade via de chatfunctie op de website of we kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Step 2

See How It Works

Bekijk mijn pakketten en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Step 3

20-Minute Call & Schedule It

Welke outfit past bij jouw shoot? Wat wil je uitstralen? En wanneer spreken we af? Is onze trouwdatum nog beschikbaar?

Step 4

Let's Shoot

Om ervoor te zorgen dat de fotoshoot succesvol verloopt, hebben we de dagen voor de shoot nog contact. We spreken af op de afgesproken locatie.

Step 5

Edit & Deliver

Hoe ontvang ik mijn foto's? Ik probeer mijn edit- en verzendservice zo snel mogelijk af te ronden. Alle foto's worden op een PIXIE-set geplaatst en je krijgt een eigen persoonlijke pagina en inlogcode om je foto's te bekijken en te delen met collega's, familie en vrienden.

Veelgestelde vragen

Ik ben Jade, 30 jaar en boven alles een super proud mom. Daarnaast ben ik fotograaf. Doe ik styling en coaching helemaal op mijn manier.

Met beelden maak ik een verhaal, dus je mag mij ook visueel story teller noemen. Ik leg jouw dierbare herinneringen vast, dus ben ik ook nog eens memory maker!

Ik woon in de omgeving Amsterdam/Utrecht en werk door heel Nederland.

Mijn camera heb ik altijd bij de hand. Fotografie is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Al zolang als ik mij kan herinneren ben ik bezig met kleur, composities, beelden en sfeer. Dit komt allemaal samen in een beeld, een dierbare herinnering voor altijd. Hoe mooi is dat.

De keuze voor een fotografieopleiding was daarom al snel gemaakt. Na het afronden van deze opleiding ben ik mij blijven ontwikkelen, ik heb veel workshops en specialisaties gevolgd en natuurlijk vooral veel gefotografeerd en ervaringen opgedaan. De afgelopen jaren heb een portfolio opgebouwd waar ik trots op ben, met mijn eigen herkenbare identiteit. Kijk zelf maar!

Ik ben een informele fotograaf en serieus wanneer nodig. Zoals ik in het dagelijks leven ben, ben ik ook als fotograaf. Empathisch, eerlijk en er graag voor anderen willen zijn. In mijn vak heb ik oog voor detail, ben ik gedreven en enthousiast ik wil het voor jou graag goed wil doen, zorgen dat jij tevreden bent.

Als ik mijn stijl zou mogen omschrijven is het ‘zo puur mogelijk’. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, en niet te geposeerd. Het liefst vang ik de ‘echte’ momenten. Die ene betekenisvolle blik naar elkaar of die veelzeggende omhelzing bij binnenkomst. Die alledaagse momenten, waar zoveel meer achter schuilgaat.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. En laat mij dat nou goed uitkomen. Bijzonder genoeg komt mijn niet altijd even handige dyslexie en hoge sensitiviteit juist goed van pas bij fotografie. Want overal waar ik kom denk ik in plaatjes. Ik zie de foto’s al op mijn netvlies voordat ik ze daadwerkelijk maak. Het lijkt soms wel of er een soort ‘het-perfecte-plaatje-vizier’ in mij schuilt.

Vaak sluit ik een lange mail af met; geen zorgen mijn beelden zijn beter dan mijn teksten. Wat ik ondertussen heb ervaren is dat ik details zie die anderen niet zien en ik emoties feilloos aanvoel. Dit weet ik voor jou te vangen in beeld.

Ik bied verschillende mogelijkheden aan en werk graag samen om het gewenste werk te leveren voor jou(w business).

Welke shoot je ook boekt, ik zal je op je gemak proberen te stellen en neem de tijd om jou/ jullie. Er is geen tijdsdruk of stress. Het belangrijkste voor mij is dat jullie je op je gemak voelen en we het mooiste resultaat bereiken.

Staat de shoot of het pakket dat jij voor ogen hebt er niet tussen of wil je graag twee of meerdere shoots bij mij boeken? Stuur me even een berichtje en vertel me wat je wilt, dan stel ik speciaal voor jou een pakket (prijs) samen.