Laat jullie mooiste dag door mij vastleggen

Ik ben jullie trouwfotograaf die ervoor zorgt dat jullie speciale dag wordt vastgelegd op een luchtige en ongedwongen manier. Ik leg niet alleen de prachtige momenten vast, maar ook de spontane, grappige en gekke momenten die jullie dag zo uniek maken. Met mijn jarenlange ervaring in trouwfotografie weet ik hoe belangrijk het is om te zorgen voor mooie herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren.

This girl is so mutch fun to hang around, really passionate and endless energy. We love her vibe, thank you Jade for make us feel so special.

Marie Louisa & David, Ibiza 2021

Persoonlijke benadering

Als trouwfotograaf zorg ik voor een persoonlijke benadering, waardoor ik de unieke verhaal van elk paar kan vastleggen.

Creatief

Door mijn creativiteit en oog voor detail, kan ik prachtige en unieke beelden creëren die de emoties van de grote dag weergeven.

Flexibiliteit

Ik ben flexibel en aanpasbaar aan de wensen van het paar en kan werken onder diverse omstandigheden.

Professionele uitrusting

Ik gebruik professionele camera's en lenzen om hoogwaardige beelden te produceren met een scherpe focus en prachtige kleuren.

Snelle levering

De beelden worden snel geleverd zodat het paar snel kan genieten van de herinneringen aan hun grote dag.

Ervaring

Met jarenlange ervaring in trouwfotografie heb ik een grote hoeveelheid kennis over de technieken en stijlen die nodig zijn om prachtige beelden te creëren.

Trouwfotografie is een waardevolle investering in jullie trouwdag

Het is de manier om alle mooie momenten vast te leggen en deze herinneringen voor altijd te koesteren. Mijn stijl is natuurlijk, tijdloos en elegant, en ik zorg ervoor dat de foto's de sfeer en emoties van jullie dag perfect weergeven. De foto's zijn een investering die zich blijft terugbetalen en die jullie nog jarenlang zullen laten nagenieten van jullie trouwdag.

Mijn pakketten starten vanaf € 2500,- voor 6 uur en € 4000,- voor 12 uur fotografie. Wil je dat ik langer kom fotograferen? Dat kan, neem voor informatie contact met me op.

Wedding 6h pakket

Maatwerk vanaf € 2.500,-*

  • 6 uur fotografie
  • +/- 300 bewerkte beelden
  • Preview volgende dag
  • Beelden binnen twee weken aangeleverd in JPG
  • Online gallery om te delen met familie/vrienden

*Prijs is exclusief reiskosten

Aanvragen

Wedding 12h pakket

Maatwerk vanaf € 4.000,-*

  • 12 uur fotografie
  • +/- 700 bewerkte beelden
  • Preview volgende dag
  • Beelden binnen twee weken aangeleverd in JPG
  • Online gallery om te delen met familie/vrienden

*Prijs is exclusief reiskosten

Aanvragen

De spontane en onverwachte momenten die jullie dag zo uniek maken

Ik geloof dat fotografie niet alleen gaat om het vastleggen van beelden, maar ook om het vertellen van een verhaal. Jullie trouwdag is een van de meest speciale momenten in jullie leven en ik wil graag deel uitmaken van deze bijzondere dag en jullie verhaal vastleggen met mijn camera. Ik hou ervan om op een creatieve en spontane manier te werken, waarbij ik oog heb voor de kleine details die jullie dag zo bijzonder maken. Ik leg niet alleen de traditionele momenten vast, maar ook de spontane en onverwachte momenten die jullie dag zo uniek maken. Zo creëer ik prachtige herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren.

Such a passionate and inspiring person! Jade does her job with a smile. Nothing is too much for her. But most important, fantastic photographer!

Sunny & John, Ibiza 2020