Jouw persoonlijkheid in beeld

Als personal branding fotograaf werk ik op een unieke manier om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijkheid, expertise en stijl worden weerspiegeld in de foto's die ik maak. Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band met mijn klanten op te bouwen, zodat ik hun wensen en ideeën kan vertalen naar beelden die hen laten stralen.

Jade heeft onze trouwdag echt zo mooi vastgelegd, we hadden niet mooier durven hopen. Ze heeft echt een oog voor wat de mooie momenten zijn, vanuit welke hoek/perspectief ze de foto’s moet maken en hoe ze de emotie het beste vast kan leggen. Ze geeft hele subtiele maar toch ook duidelijke aanwijzingen, en op een hele prettige manier. Je voelt je daarom helemaal op je gemak, terwijl mijn man en ik in het begin best onwennig waren. Mega blij dat we Jade hebben gekozen als fotograaf, kan het aan iedereen aanbevelen!

Rogier en Claire, Amsterdam 2020

Persoonlijke aanpak

Ik leer jou kennen en vertaal jouw wensen naar beelden die jouw unieke merk weerspiegelen.

Creatief

Ik breng jouw persoonlijkheid en expertise op unieke en authentieke wijze in beeld.

Ervaring en expertise

Ik heb jarenlange ervaring als professioneel fotograaf en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fotografie.

Kwaliteit

Ik werk met professionele apparatuur en lever foto's van de hoogste kwaliteit die jouw persoonlijkheid en expertise op de best mogelijke manier weergeven.

Flexibiliteit

Ik denk met je mee en pas mij aan jouw agenda en wensen aan, zodat de fotoshoot soepel verloopt.

Resultaatgericht

Ik denk met je mee over hoe je de foto's het beste kunt gebruiken om je personal brand te versterken.

Investeer in jezelf of jouw bedrijf

Investeer in jezelf en in jouw personal brand met personal branding fotografie. Een fotoshoot is een investering in jezelf en je bedrijf, en ik zorg ervoor dat deze investering zich dubbel en dwars terugbetaalt. Je zult zien dat professionele foto's het verschil maken en jouw personal brand naar een hoger niveau tillen.

Personal Branding pakket

Vanaf € 550,-*

 • 2 uur fotografie
 • +/- 100 bewerkte beelden
 • Preview volgende dag
 • Beelden binnen twee weken aangeleverd in JPG
 • Online gallery om te delen

*Prijs is exclusief reiskosten

Aanvragen

Business Branding pakket

Vanaf € 750,-*

 • 3 uur fotografie
 • +/- 100 bewerkte beelden
 • Preview volgende dag
 • Beelden binnen twee weken aangeleverd in JPG
 • Online gallery om te delen

*Prijs is exclusief reiskosten

Aanvragen

Horeca Branding pakket

Vanaf € 750,-*

 • 3 uur fotografie
 • +/- 100 bewerkte beelden
 • Preview volgende dag
 • Beelden binnen twee weken aangeleverd in JPG
 • Online gallery om te delen

*Prijs is exclusief reiskosten en 21% btw.

Aanvragen

Ontspannen en comfortabel

Tijdens de shoot zorg ik voor een ontspannen en comfortabele sfeer, waarbij ik jou op je gemak stel en je begeleid in poses die passen bij jouw persoonlijkheid en merk. Ik leg niet alleen de traditionele zakelijke portretten vast, maar ook spontane en creatieve beelden die jouw verhaal op een authentieke manier vertellen.

De volgende bedrijven gingen je voor

The girl with the camera and the girl with the great smile. Wat een feestje heb jij gemaakt van onze grote dag. Dank dank dank lieve Jade

Lisa & Jonne, Haarlem 2022