Jouw persoonlijkheid in beeld

Als personal branding fotograaf werk ik op een unieke manier om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijkheid, expertise en stijl worden weerspiegeld in de foto's die ik maak. Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band met mijn klanten op te bouwen, zodat ik hun wensen en ideeën kan vertalen naar beelden die hen laten stralen.

Wat een top fotografe hadden wij uitgekozen voor onze bruiloft; JADE!! Het was alsof ze één van onze bruiloftsgasten was. Ze mengde zich zo natuurlijk tussen de mensen waardoor we prachtige ongedwongen foto’s hebben gekregen, precies zoals we dat wilden!

Ruud en Geesiena

Persoonlijke aanpak

Ik leer jou kennen en vertaal jouw wensen naar beelden die jouw unieke merk weerspiegelen.

Creatief

Ik breng jouw persoonlijkheid en expertise op unieke en authentieke wijze in beeld.

Ervaring en expertise

Ik heb jarenlange ervaring als professioneel fotograaf en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fotografie.

Kwaliteit

Ik werk met professionele apparatuur en lever foto's van de hoogste kwaliteit die jouw persoonlijkheid en expertise op de best mogelijke manier weergeven.

Flexibiliteit

Ik denk met je mee en pas mij aan jouw agenda en wensen aan, zodat de fotoshoot soepel verloopt.

Resultaatgericht

Ik denk met je mee over hoe je de foto's het beste kunt gebruiken om je personal brand te versterken.

Investeer in jezelf of jouw bedrijf

Investeer in jezelf en in jouw personal brand met personal branding fotografie. Een fotoshoot is een investering in jezelf en je bedrijf, en ik zorg ervoor dat deze investering zich dubbel en dwars terugbetaalt. Je zult zien dat professionele foto's het verschil maken en jouw personal brand naar een hoger niveau tillen.

Personal Branding pakket

Vanaf € 550,-*

 • 2 uur fotografie
 • 55 bewerkte beelden
 • Preview volgende dag
 • Beelden binnen twee weken aangeleverd in JPG
 • Online gallery om te delen

Prijs is exclusief reiskosten en 21% btw.

Aanvragen

Business Branding pakket

Vanaf € 750,-*

 • 2,5 uur fotografie
 • 75 (+ 25 extra) bewerkte beelden
 • Preview volgende dag
 • Beelden binnen twee weken aangeleverd in JPG
 • Online gallery om te delen

Prijs is exclusief reiskosten en 21% btw.

Aanvragen

Horeca Branding pakket

Vanaf € 750,-*

 • 2,5 uur fotografie
 • 75 (+ 25 extra) bewerkte beelden
 • Preview volgende dag
 • Beelden binnen twee weken aangeleverd in JPG
 • Online gallery om te delen

*Prijs is exclusief reiskosten en 21% btw.

Aanvragen

Ontspannen en comfortabel

Tijdens de shoot zorg ik voor een ontspannen en comfortabele sfeer, waarbij ik jou op je gemak stel en je begeleid in poses die passen bij jouw persoonlijkheid en merk. Ik leg niet alleen de traditionele zakelijke portretten vast, maar ook spontane en creatieve beelden die jouw verhaal op een authentieke manier vertellen.

De volgende bedrijven gingen je voor

De foto’s laten precies zien wat we die dag gevoeld hebben: liefde en blijdschap! Jade was erg subtiel en heeft prachtige foto’s gemaakt. We zijn dankbaar voor deze dierbare herinneringen aan alle bijzondere momenten en belangrijke mensen in ons leven.

Sofie & Justin, Nieuwkoop 2022