Leg jouw event op beeld vast!

Het vastleggen van jouw (bedrijfs)evenement door een professionele fotograaf is van onschatbare waarde. Het jou de mogelijkheid om een tastbare herinnering te hebben aan het evenement en deze te delen met medewerkers, klanten en partners. Bovendien kunnen de foto's worden gebruikt voor promotionele doeleinden, zoals op jouw website, in nieuwsbrieven of op sociale media-kanalen. Waarom ben ik de geschikte fotograaf om jouw event vast te leggen? Mijn oog voor detail, creatieve invalshoeken en het vermogen om me te mengen tussen de gasten, maakt dat ik in staat ben om authentieke, levendige en verhalende foto's te maken die de essentie van het evenement weergeven.

Lieve Jade, ik heb er eigenlijk geen woorden voor….aan iedere foto zie ik dat ik op me gemak was bij jou. Ik vind ze oprecht stuk voor stuk prachtig!!!! Dit is zoveel waard!!!! Jij bent vanaf nu onze fotograaf bij alles wat nog komen gaat. Wat jij kan is magisch!!!!

Marielle, Beesd 2023

Technische vaardigheden

Ik beschik over uitgebreide technische kennis om de juiste instellingen en apparatuur te kiezen om de beste foto's te maken. Kennis van belichting, compositie en andere technische aspecten van fotografie zijn van groot belang om de beste beelden te produceren.

Creativiteit

Creativiteit is belangrijk om op een unieke manier beelden te kunnen maken. Door creativiteit toe te passen in de compositie, het gebruik van kleuren en andere aspecten van fotografie, creëer ik unieke en onvergetelijke beelden.

Communicatieve vaardigheden

Goed kunnen communiceren met klanten, gasten en andere betrokkenen is belangrijk. Tijdens het evenement beweeg ik mij subtiel tussen de gasten. Ik voel feilloos aan welke tone of voice van kracht is tijdens het event en ik pas mij hier automatisch op aan.

Aanpassingsvermogen

Ik pas me niet alleen aan op de tone of voice maar ook op verschillende omgevingen, situaties en omstandigheden. Het is belangrijk om snel te kunnen schakelen en ik kan me aanpassen aan veranderende omstandigheden tijdens het event.

Oog voor detail

Een fotograaf moet oog hebben voor detail om de essentie van het event vast te kunnen leggen. Door op details te letten kan ik unieke en onvergetelijke momenten vastleggen en een compleet beeld geven van het event.

Stressbestendig

Tijdens events kunnen er onverwachte situaties en uitdagingen ontstaan waar ik snel en effectief op kan reageren. Ik blijf rustig blijven en concentreer op het vastleggen van de beste beelden, ongeacht de omstandigheden. Het glas is bij mij altijd halfvol en er is overal een oplossing voor.

Investeer in fotografie

Het vastleggen van jouw event op beeld is een investering die je terugverdient. De beelden zijn te gebruiken voor marketingdoeleinden zoals de website, social-media kanalen, nieuwsbrieven, flyers enzovoorts. Door de beelden te gebruiken in verschillende uitingen ontwikkel je als bedrijf een professionele uitstraling. Op deze manier laat je toekomstige klanten zien wat jouw bedrijf doet en te bieden heeft.

Mijn pakketten starten vanaf € 750,- voor minimaal 3 uur fotografie. Wil je dat ik langer kom fotograferen? Dat kan, neem voor informatie contact met me op.

Event pakket

Vanaf € 750,-*

  • 3 uur fotografie
  • +/- 200 bewerkte beelden
  • Preview volgende dag
  • Beelden binnen twee weken aangeleverd in JPG
  • Online gallery om te delen

*Prijs is exclusief reiskosten

Aanvragen

De volgende bedrijven gingen je voor

Jouw event van A tot Z op beeld

Oog voor detail is cruciaal in het vastleggen van bijzondere momenten en details die het evenement uniek maken. Van de decoratie tot aan de catering en van de presentaties tot aan de gesprekken tussen de gasten, elk detail kan een belangrijke rol spelen in het verhaal van het evenement en dient vastgelegd te worden.

Wat snap Jade het goed, zij voelt alles zo goed aan en maakt zichzelf een soort van onzichtbaar zodat alle aandacht echt naar het bruidspaar gaat ondanks dat zij er bovenop zit om de mooiste foto’s te maken en heb je niet door dat ze er is en krijg je de leukste foto’s op onverwachte momenten! Wij zijn heel blij dat zij erbij kon zijn op deze belangrijke dag!

Mark & Manja, 2022